Vilka gitarrister jag ska intervjua? Hjälp mig...

Den i särklass mest lästa intervjun på Gitarrzombien är den med Mia Coldheart från Crucified Barbara. Nu planerar jag att få tag i fler intressanta gitarrister i Sverige för spännande och intressanta intervjuer. Jag vill ta chansen att ställa de där frågorna om var kärleken till gitarrer tar sin utgångspunkt, favoritgitarrer, förstärkare, effekter, tips till läsare, galna historier och sånt jag är nyfiken på.

Gitarrzombien Live
Efter intervjun med Mia funderade jag på vilka andra jag borde intervjua. Sen kom jag på att det vore MER intressant att de som läser Gitarrzombien själva berättar vilka de vill att jag intervjuar. Om både jag och ni som läser delar nyfikenhet så borde resultatet bli som bäst. Sedan starten har bloggen nu passerat 20 000 läsningar och drygt 2200 följare på Facebook, vilket är högt över förväntningen när jag startade för 2 månader sedan.

Ni kan tipsa på Gitarrzombiens Facebook eller direkt här i bloggen (kommentarsfältet) om vilka ni är nyfikna på så ska jag göra mitt yttersta för att få tag i så många som möjligt. Det kan vara etablerade gitarrister eller "upcomming rookies", det spelar ingen roll. Det som är intressant är intressant :)

Det kan naturligtvis också vara gitarrbyggare eller andra som utvecklar gitarrbranschen.

Om ni dessutom kan tipsa om var jag kan få tag i "hen" så kan ni skicka "direct mess" på Facebook.

Hjälp mig förstå vad ni gillar för musik
För att underlätta mitt planerande så skulle jag samtidigt vilja veta vilka musikstilar som mina läsare är intresserade av, jag misstänker att intresseområdet är ganska brett.

Fyll i här, du kan välja FLERA alternativ.


Vilken/vilka musikstilar intresserar dig mest?
  
pollcode.com free polls 


Kommentarer

 1. Hade gärna läst om du talat lite med snubbarna i Bombus, Horisont eller andra liknande band.

  SvaraRadera
 2. Thrash intervjuer tycker jag är spännande. Det krävs ju mycket talang och träning (trots den tråkiga imagen att thrash snubbar inte bryr sig ett skit) att spela sådan musik. Det behöver inte vara någon superstar- det får faktiskt gärna -inte- vara en superstar. Är kär i den nya rörelsen med svensk thrash som är på korståg just nu.

  SvaraRadera
 3. Inom blues så tycker jag att du skall intervjua Seppo Riutanheimo i bandet Blue Thrill

  mvh sven

  SvaraRadera
 4. Mattias Bärjed i Free Fall. :)
  Och tack för en kanonblogg!

  SvaraRadera
 5. T ex Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen), Michael Bohlin (Pain live), Per Bergquist & Benjamin Jennebo (Smash into Pieces)
  Håller med föregående talare, kanonbra blogg

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

"Justera halsar är lite läskigt..."

Burny vs Gibson Les Paul

All in på temat Effekter, effektpedaler och stompboxar