Guitar Summit Hultsfred 2014 (förhandsinfo)

Gitarrzombien i samarbete med Hotel Hulingen i Hultsfred arrangerar "Guitar Summit Hultsfred" den 25-26 oktober 2014. En mötesplats för gitarrister som vill knyta kontakter, bidra med kunskap, meka med gitarrer, köpa & sälja, jamma ihop eller bara umgås med andra gitarrister. Lite som en "branchfest" för gitarrister från olika genres. 

Vi vill göra detta för att bidra till en community för folk med stort intresse för elgitarrer. Det finns väldigt få mötesplatser för gitarrfolk och därför delas inte kunskaper och erfarenheter i den utsträckning det borde, eller skulle kunna. Att träffas, spela och lära sig nytt är viktiga steg i utvecklingen som gitarrist.

"Tanken är att under två dagar tillsammans med likasinnade bo och aktivera sig fullt ut kring det gemensamma intresset "gitarrer"

"Guitar Summit Hultsfred" är till för alla. Amatörer, professionella musiker eller etablerade rockstjärnor är välkomna till en frizon i gemytlig atmosfär med tillfälle att utbyta erfarenheter och förkovra sig, på grundnivå eller på riktigt djup "nördnivå".

Hotel Hulingen är klassisk mark för musiker, med anor från 80-talets festivalyra, som nu drivs av Putte & Jenny Svensson Sahlin. Rummen är inredda i olika teman runt rockband och gitarrister, som alla uppträtt i Hultsfred.

Vi ser framför oss en helg med worskops, clinics, mekarverkstäder och "jam sessions". Alla som vill vara med och bidra är välkomna, vi vill bygga ett sammanhang av delaktighet.

Innan vi börjar planera alltför mycket vill vi ge Gitarrzombiens läsare möjlighet att tycka till om vilka aktiviter man skulle vilja ha. Vi har ju en aning om vad vi själva vill ordna men vi vill gärna ha era tankar. Nedan kan rösta på aktiviteter och det går också bra att tipsa oss om idéer i kommentarfältet i bloggen eller på Gitarrzombiens Facebook-sida.

OBS! Vill du lägga en röst till "ladda om" sidan och rösta igen.... OBS!

Vilka aktiviteter känns relevanta?
Mekarverkstad
Guitar Clinics
Jam sessions
Tävlingar
Köp & Sälj
Föreläsningar om gitarrer, förstärkare och effekter
Gå på Rookie-festivalen (som går samtidigt)
Äta hamburgarna "Humbucker" och "Single-Coil"
Middag & Fest
Poll Maker

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

"Justera halsar är lite läskigt..."

All in på temat Effekter, effektpedaler och stompboxar

Henry Juszkiewicz - Den inbillade affärsmannen (del två)