Gitarrzombien är tillbaka med besked i ny säsong (SE04)

Efter en tids nödvändig återhämtning,  sedan 15 juni, är nu Gitarrzombien tillbaka med full kraft, och dessutom med planer på att utveckla bloggen framöver. Jag har sedan det senaste inlägget hunnit med att besöka festivalen Getaway Rock i Gävle där jag intervjuat gitarrister från en hel del band.

Black Label Society, Spiders, Graveyard, Suicide Silence, Deathstars, Carnifex, Captain Crimson, Electric Boys, Accept och Saxon är några av de band vars strängbändare uppsöktes för snack om gitarrer, förstärkare och ton.

En brokig blandning gitarrister tänker du. Det är helt korrekt, så pass skilda genres som rock ´n roll, blues, classic rock & metal, NWOBHM och mer modern death core. Spännande möten och intressanta diskussioner utlovas.

Runt hörnet väntar också en intervju med en spännande bluesgitarrist, en artikel om Guitar Labs plus en hel del förstärkar-, effekt- och gitarrtester.

Undertiden får ni hålla tillgodo med en bild tagen på Getaway Rock.  Den får fungera som aptitretare och som signalmarkör att Gitarrzombien är tillbaka. Med besked.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

"Justera halsar är lite läskigt..."

Burny vs Gibson Les Paul

All in på temat Effekter, effektpedaler och stompboxar